Busig shettis

Jag och mamma sitter mest och flinar när vi tänker tillbaka på LC:n som Celina och Lukas tävlade idag. Dagen var lite småkylig och det blåste i Karlshamn och vi tänkte att Lukas iallafall måste vara lite piggare än förra tävlingen. Och ja, efter framridningen taktade han runt i skritten och hade ingen lust att stå still. Karlshamns tävlingarna har nog aldrig gått riktigt bra... den värsta gången är den när Celina lyckas trilla av i båda klasserna. I andra klassen var lyckas överlycklig och hade hoppat fint (Celina tappade stigbygel och halkade av i en konstig sväng) och han var inte alls redå för att sluta så han galopperade glatt omkring inne på banan i fem minuter och ville inte fångas. Lite hinder hoppade han och så ville han hemskt gärna få med den andra ponnyn inne på banan så han rusade runt den och gjorde det jättstirrig haha.
Men idag iallafall, han var bara anmäld till LC:n och verkade pigg men inte som han brukar. Tyvärr sa det pang när Celina fattade galopp och han försökte sticka. Iväg for han med huvudet i vädret och gapade medan Celina försökte lugna honom. Två hinder gick jättebra, ett var han lite tveksam på och på ett räcke som var det fjärde tog det stopp. Sen kom de till hinder nummer sju där de vägrade ut sig. Det som gör det hela roligt är att Lukas bara gjorde det för att det var kul. Är han rädd för ett hinder stannar han upp framför det och hoppar stillastående, men det ville han inte göra idag. Han klarar bara av att hoppa en gång i veckan för då är det hoppandet som är det roligaste. När han har hoppat mycket blir det plötsligt väldigt kul att busa också och liknande har hänt innan, fast på lektioner då han vägrade hoppa ett hinder han inte är ett dugg rädd för.
Celina var både ledsen och lite arg, men busponnyn gjorde det ju inte för att vara elak och det här är andra gången någonsin som han vägrar ut sig på en tävling och sånt får man stå ut med :)


Kommentarer
Postat av: beatrice

Vilken sötnos ! :)

2011-04-18 @ 14:06:05
URL: http://beatriceks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0