Hästarna som människor

Jag ska göra som Malin gjort med hennes häst och skriva hur våra hästar vore om de skulle varit människor.(http://maliningesson.blogg.se/)

Madicken
En tyrannisk tjej som alltid råkar i slagsmål och bråk med andra. Hon är kaxig, bossig och ska alltid köra med folk. Hon bryr sig bara om sig själv och struntar i att hon kör över alla andra när hon ska få sin vilja igenom. De enda hon respekterar är de som kaxar tillbaka och är lika tuff mot henne, men det betyder inte att de alltid är vänner för Madicken skulle gärna sälja sin kompis om priset var tillräckligt högt. Vänskap är för mesar. Sedan finns det några få personer som hon respekterar totalt där hennes fina sida faktiskt kommer fram. Annars är Madicken en lat tjej som helst ligger och sover, men ibland kan hon totalt spåra ur som om hon har fått världens största sockerchock. Håret är mörkt och slutar vid öronen och hon bryr sig inte alls om sitt utseende.



Lady
Lång, smal tjej med snobbig attityd. Rakt ljust rödbrunt hår som är ganska långt och hon är väldigt noga med sitt utseende. Duktig i skolan, men inte särskilt populär eftersom hon verkar tycka att hon är bättre än alla andra. Vill gärna ha vänner, men det är på hennes villkor och hon kan vara bossig och elak när hon är på dåligt humör. Dessutom är hon lite bitsk i sättet och en perfektionist för allt ska vara snyggt, rent, på sin plats och gjort på rätt sätt. Slarv är det värsta hon vet. Hon har dock en väldigt rar sida under den tuffa ytan som dyker fram mer när man känner henne och man lär sig att hon egentligen inte menar de elaka saker hon gör.  


Lukas
En ljushårig liten kille som bara hittat på hyss och bus: en Emil i Lönneberga. En kille som inte klarar av att ha tråkigt och som är kaxig mot alla, stora som små.  Av någon anledning känns människo-Lukas som en tioåring som mest fladdrar omkring i skolan och gör allt han inte ska. Tråkiga saker som att göra läxor, läsa eller räkna matte slarvar han igenom eller fuskar. Han är ändå väldigt snäll, men ska alltid skoja och busa eftersom han inte klarar av att vara allvarlig, att alla sedan inte gillar hans skämt bryr han sig inte om. Även om han är så kort och liten så har han en jäkla tävlingsvilja och ska vara bäst i allt och tror att han är bäst i allt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0