Vårpromenad

Lady är officiellt friskförklarad från stukningen idag och mamma fick rida igång henne. Hon skulle skritta ut en runda och eftersom jag med skulle ut med Nangijala gjorde vi sällskap en bit innan hon vände tillbaka. Planen var att gå hem med Nangijala, men det kraftiga vinden gjorde henne lite stirrig. I en trädgård fladdrade ballonger som hon glodde misstänkssamt mot, plast fladdrade omkring och så vidare. Det var för mycket för henne med alla händelse i villakvarteret för dagen helt enkelt. Så vi vände tillbaka en bit och vek av in på vägen mot miljöstationen vid Smålandsgatan. Där lugnade hon sig och vi gick en bit bortåt innan vi vände hem. När vi svängde tillbaka och var halvvägs hemma var hon lugn och avslappnad igen. En familj kom ut ur sitt hus som de brukar när vi ridit förbi innan. De klappade Nangijala och gav henne lite mototsbitar och hon stod snällt och kikade nyfiket på dem.

Bilarna brydde hon sig inte ett skvatt om idag och därför ignorerar jag dem också och berömmer henne inte lika mycket längre för att hon inte bryr sig.

Fotade lite idag med teleobjektivet och insåg häpet att bilderna faktiskt blir bättre med den än med det lilla som gick sönder. Helt klart på tiden att köpa nytt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0