Misslyckad filmning

Nova var med som hästskötare och filmare idag på hopplektionen. Hästskötningen gick bra men vet inte riktigt vad hon gjorde i filmningen för 80% av filmerna är på marken eller på hennes skor haha! Fick några små snuttar från framridningen, men det var nog ren tur att det fanns några :)
 
Nangijala tyckte det var superkul och hoppade glatt över bommarna som låg på marken under framridningen. När sedan första höjdes till ett hinder blev hon så paff att hon stannade på det. När sedan hinder nummer två kom efter en stund blev hon lika förvånad och smet förbi flera gånger innan hon plötsligt förstod och glatt hoppade allt som kom framför. Jag red sådär så stannandet berodde nog mycket på mig med. Sista rundan lades ett tredje hinder till och hon hoppade snällt det + de andra två så där nöjde vi oss för dagen.
 
 

Igångsättning

Nangijala har ridits i drygt 1,5 vecka nu. Galoppen (som alltid varit svagaste gångarten) han bli dålig igen under vilan så nu är det massa galoppträning som gäller för oss två! (ja, jag blir ju också helt slut av att galoppera just henne). Har gjort så denna veckan att jag ridit fram i skogen och avslutat på ridbanan och så fortsätter vi ett tag tror jag. Var stel första dressyren, men igår började hon mjukna till igen. Jobbar vidare med skänkelvikningen, skritten är bra, skänkelvikning i trav i höger varv börjar komma igång, men i vänster varv löser hon det med att springa på så där är det tydligen väldigt jobbigt. Att gå böjd och spåra på en volt och i hörn är också jobbigt tycker trollet...

RSS 2.0