Löshoppning igårkväll

Efter att ha varit på ridskolan från 8-17 och hjälpt till konstant på de nationella tävlingarna körde jag och Celina direkt till Nogelid, alltför trötta för att göra annat än att löshoppa Lukas och Madicken. När vi släpade fram bommar och stöd kom Camilla gående och undrade om vi inte tröttnat på hinder än.

Madicken fick vara först och Nangijala var en glad liten virvelvind som galopperade omkring och kastade sig förbi löshoppningshindret när hon kom emot det förutom en gång då hon knasigt nog tog en oxer på 50cm med spetsade öron. Inte ville hon gå in i hagen sen så hon fick vara kvar när det var Lukas tur och kanske liva upp honom lite. Lukas fick sprutt och galopperade omkring med massa bakutsparkar och bocksprång, det är inte vanligt! Sen fick han nån fix ide för sig att han inte skulle hoppa åt ena varvet vilket gav en maassa galopp.

Sammanfattningsvid kan jag säga att Lukas var glad och lite flåsig efteråt medan Nangijala var full av energi och genomsvettig så att hon ångade. Tokflicka <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0