Ponnyhoppallsvenskan div II omgång 1

Inatt hade Maddan sovit ordentligt för hon var vaken och iakttog nyfiket det som fanns runt omkring henne. Det gick bättre än på Laxacupen, men hon var ändå fånigt rädd för vissa saker.
 
LC -förklass
Gick segt men hoppar de första tre hindrena snällt. Sedan kommer ett sparkbankshinder, ett räcke till skillnad från oxern förra helgen. Maddan glor på det trots att hon redan fått kika på det och vägrar hoppa det även efter 4 försök.
 
LC - lagklass
Maddan kände för att åka hem på framridningen och började försöka skrämma Celina i galoppen på framridningen. Kickade och hoppade med bakdelen men skärpte sig och gick fram när Celina blev arg och var faktiskt väldigt fin plötsligt! Sa åt Celina att hon skulle bli arg och rida så bestämt på banan med och det behövdes för när det var deras tur bestämde sig madamen för att hon var rädd för ett hörn och absolut inte tänkte gå förbi. Celina bankade på och smällde till henne med spöet och tillslut gav hon sig och kom iväg i en ovanligt snabb galopp. På tvåan fick de ett stopp eftersom Celina glömde svänga. Trean var ett gulsvart plank med mekonomentext på. Det glodde hon på men hoppade på andra försöktet. Trean gick bra men sen kom hindret vid hörnan hon var "rädd" för och där tog det stopp. Tror inte hon egentligen var rädd utan hon hade bara bestämt sig att hon skulle vara rädd i hörnet och när Celina tvingade förbi henne i början så gav hon sig på att bli "rädd" för hindret. Tramsmaja.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0