Fullproppad dag

Madicken
Tog ett 35min långt dressyrpass i paddocken. Var mycket snö så det blev extra tungt. Hon gick fram och lyssnade riktigt bra vilket verkligen stöder min teori om att hon testar Celina genom att vägra gå fram. Högersidan var stum som en planka bokstavligt talat och jag fick verkligen kämpa för att lossa henne där, men det var bättre i slutet.

Lady
Mitt i Madicken-ridandet ringer mamma och undrar om jag kan rida Lady för tvättmaskinen skulle plötsligt komma idag. Så jag tog en skogstur med Lady och upptäckte av en slump att de tagit bort alla träd så att vi kunde rida rådjursrundan igen. Åh så glada jag och Lady var! Släppte henne i galopp uppför backarna och hon kunde äntligen sträcka ut och ta i ordentligt. Sedan hoppade jag över en gran och en björk som ligger på två galoppsprång mellan varandra, snön som kom i helgen gjorde underlaget perfekt och Lady hade lika kul som jag!

Lukas
Använde det underbara tolknings "skärpet" och tolkade efter Lukas i skidbacken. Perfekt med snö och perfekt konstistens på snön dessutom! Travade mest eftersom skritt var riktigt jobbigt. Tog en galopp där Lukas blev lite galen... inte nog med att man ska hålla koll på att styra, hålla sig undan snöklumpar och hålla sig på benen, nej plötsligt går allt i rasande fart och man måste bromsa för glatta livet haha. Sen gjorde jag en tabbe. Hade inga överdragsbyxor och så skulle jag nerför en brant backe på väg hem. Med en pigg Lukas var det ju dömt att misslyckas så jag halkar och glider på rumpan nerför samtidigt som jag snor in ena skidan i linan. En aning kallt ;)

Nangijala
Är på trotshumör, eller ja, hennes milda variant av trots. Försökte få med henne ut med Lady men hon ville inte kommer när jag ropade och ignorerade Celina som skulle släppa ut henne i hagen igen. Inte ens när Celina satt en meter ifrån på huk och lockade kom hon. Och när hon inte kommer är det konstigt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0