Dagens Madicken och Lukas

LD
Madicken
Pigg, lite stollig och väldigt gnäggig. Kom nästan runt banan. Maddis stannade på tre hinder som hon fann läskiga, men hoppade dem snällt på andra försöket. Det läskiga NVS-planket som så många hästar var rädda för hoppade hon utan att blinka. Bra ändå med tanke på att hon inte tävlat utomklubbs på 5 år!

Lukas
Utvägrad på femte hindret trots att han varit jättepigg och glad på framhoppningen. Skickade ut han på promenad runt anläggningen då det brukar hjälpa.

Lagklassen
Madicken
Utvägrad igen på en oxer som hon redan hoppat en gång. De vinglar fram till hindret och Celina kunde inte parera upp henne. Så... vem var det nu igen som påstod att Madicken skulle vara så trygg att tävla? ;) Det kommer ta ett tag att få igång henne igen, men sen så!

Lukas
Utvägrad trots att Elin bankade på för allt vad hon var värd. Än en gång var han så pigg och fin på framhoppningen och så bara tvärvägrade han på banan. Då kom jag fram till att han bara jävlades med oss för Lukas vägrar bara ut sig när han är uttråkad, har hoppat mycket på sista tiden och är enormt sugen på att busa. Stackars Elin var dock ledsen till skillnad från den strålande glada Lukas. Suck, det går inte att sätta emot en envis shettis, inte ens Celina hade kunnat få igång honom tror jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0