Pay and jump

Lukas och Moa - 40 & 50cm
Lukas testade Moa en del i första höjden, tror han tyckte det var en fånigt låg höjd så han ville helst trava och gick faktiskt nästan stillastående över ett räcke. I andra klassen var han uppvarvad och for iväg som en kanon när föregående ryttare fick applåder. Blev dock imponerad över hur Moa hanterade hans sken, hon fick snabbt stopp på han. Blev lite ryckigt de första hoppen samt att han for förbi ett hinder, men sedan såg det jättefint ut.

Celina och Madicken - 70 & 80cm
Madicken var taggad till tusan när hon skulle hoppa första gången. Hon stod och stegrade, stutsade och bockade medan föregående ryttare red och de i sekreteriatet hade faktiskt inte trott att Celina skulle kunna ta sig igenom startlinjen ens. Men det gjorde de och det blev en snabb runda. I andra klassen var hon lugnare innan det var hennes tur och de gjorde en jättefin runda, helt klart den finaste jag sett av dem hittills. Utanför stötte vi på Filippa, tjejen som ägde Madicken innan och hon var jätteglad över att träffa på sig gamla ponny igen och samtidigt se henne hoppa två rundor. Det var härligt att se samma gamla Madicken igen, sa hon till oss och vi frågade lite förvånat om hon menade att Madicken alltid var såhär på tävlingar? Jajamen, svarade Filippa. Allt gnäggande var tydligen även det något som hon alltid hållit på med. Tävlingarna kommer verkligen bli livade...

Stod som ringmaster resten av tävlingen från halv 1 till strax efter 4. Goa Moa höll mig sällskap och som hon pratade, har nog aldrig hört henne prata så mycket. Allt möjligt hann vi tala om men det jag minns bäst är när hon talade om att hon med ville ha jackor med "Stall Nogelid + sitt namn" på precis som oss, vilken färg skulle hon ta, för vi andra hade ju olika fäger ju? Och en likadan mössa ville hon ju skaffa och då sa jag att hon fick muta mamma för att det är hon som stickat dem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0