Hopptävling i Råby

Lukas
Blev jätteglad när han lastades ut och drog iväg med mamma. Pigg och glad i första klassen och det såg jättefint ut tills sista hindret i grunden i LD:n. Där stannade han men Moa förmådde honom att hoppa oxern stillastående och oturligt nog flög hon av - det som såg så himla fint ut!
 
I LC:n var Moa redan trött i benen och Lukas bestämde jag plötsligt för att busa och vägra hoppa en oxer som han hoppade utan att tveka innan.
 
Madicken
Fröken Madicken hoppade faktiskt helt okey idag och tog sig igenom båda klassernas grundomgångar. I Första klassen hoppade hon de två första hindrena fint, sen försökte hon dumma sig på trean och fyran där hon tog ett stopp vardera, men sedan skärpte hon sig och hoppade resten.
 
I LC:n var hon väldigt seg på framridning men Celina lyckades väcka henne ganska bra och de tog sig igenom banan med ett oturligt riv på första och ett stopp på nästsista hindret där de tappade fart (dock hade hon kunnat hoppa, för så sakta gick det inte). Vi var nöjda, skrittade av och så började vi dra väck knoppar och sätta på transportskydd. Då kommer Elin W springande och påstår att de sagt att Celina skulle till prisutdelning. Hon måste väl hört fel, Celina som drog på sig 8 fel i grunden...? Men nej, Celina kom faktiskt trea, tydligen var de enda helt felfria de som kom etta och tvåa eller nåt sånt haha!
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0